torsdag 4 juli 2013

Så Dave, vill du att jag ska skratta eller gråta?

Kom aldrig riktigt igång med att lyssna på det nya Megadeths albumet "Super Collider" men eftersom nu senaste singeln "Burn!" serverades rakt framför nosen så gav jag den en chans. Ett sätt att komma igång liksom. Men... genast efter 1:30 i låten måste jag trycka på STOPP - och sen backa bakåt - för vad fan vad det för ett ljud????

Lyssnade om och om igen på samma ställe och nej, stereon var inte sönder, och samma ljud förekom också på skivan, i spotify och på youtube. Så vad var det som jag hörde?

Lyssna här på Youtube (funkar inte som embeddat pga upphovsrättsschmirbubärrrbur) eller logga in på Spotify och tryck på play här under och för att höra...Att på den nivån... Hur som helst har jag otroligt svårt att nu välja om jag ska skratta eller gråta åt Daves blåsning/fjärtljud/frustning.

OM "Super Collider" sku vara Megadeths bästa album genom tiderna med briljanta mästerverk från början till slut tror jag att jag sku landa på att det är en bra sak och förklara det med "hur skönt det är då musiker med glimten i ögat gör vad som helst och vad de själv vill utan bry sig och bla bla jååå jåååå...

Tyvärr är det istället en av deras skivor som kommer att hamna nånstans underst i högen, om ens det.

Men - så mycket måste jag ändå ge cred. åt Dave att ljudet fick mig att kolla in hela skivan. Punkt. Slut.
Nu sätter hellre min tid på att lyssna på någå bra. Som den här t.ex.:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar