tisdag 2 juli 2013

#SongOfTheDay: Big Country / WonderlandTYVÄRR hittade jag inte musikvideon i sin helhet, utan bara en som var avklippt och orkade nu inte söka hur mycket som helst heller, och verkligen inte ladda upp den från VHS... Hur som helst, en perfekt låt i bilen, speciellt vid soluppgång eller nedgång..


För mig har Big Country från Skottland alltid varit ett en-låts-band, eftersom låten Wonderland är den enda som jag fått serverat framför mig. Men igår då låten dök upp i iPoden bestämde jag mig att kolla noggrannare på deras musik så fort jag bara orkar/hinner. Vem vet vilka pärlor jag missat? Ett bra musikprojekt för sommaren med andra ord. 


Som populärast var de i början av -80:talet, typ då EP:n med den här låten gavs ut. De lade av år 2000 och ca. 1 år senare tog solisten Stuart Adamson livet av sig. De övriga bandmedlemmarna började turnera igen år 2012, men för min del kan de hålla tillbaks med att ge ut fler album - har ju inte hur mycket tid som helst att lyssna heller ;)


Som vanligt så hittar du hela listan med alla låtar i Spotify - och ifall du nu inte orkar följa den så kan du ju alltid lyssna på den här:

#SongOfTheDay-listan i Spotify:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar