torsdag 11 juli 2013

#SongOfTheDay: Familjen / Ängeln i rummet

Dagens låt är Familjens version av Eva Dahlgrens "Ängeln i rummet", som är b-sidan till senaste singeln "Väger ett andetag". En riktigt bra version, som jag nog måste säga att klår Lalehs version som var oerhört fin och väldigt populär då den släpptes. Det är bara något i fiilisen som blir skönare, och som för den till en dimension vidare.

Vilken tycker ni att är bättre?

             


Hela #SongOfTheDay-listan i Spotify:

6 kommentarer:

 1. Laleh tar nog hem vinsten!

  SvaraRadera
 2. Varför? Och grattis att vara den första som kommenterar här i nya bloggen! ;)

  SvaraRadera
 3. Oj är jag så! Siisti! Jag visste inte att du hade denhär bloggen förrän idag när jag såg att du länkade till den på FB. Jag tänkte att jag ju måst börja följa, om du fast sku hålla mig lite uppdaterad på musikfronten. Jag är nämligen helt veke. Men jag har nog tittat på Allsång på Skansen. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aijo och varför? Hm svårt att förklara, tycker mer om själva musiken i Lales version. Och sen kan det ju såklart vara att jag svarade Laleh eftersom jag har hört låten så många gånger. Det här var första gången jag hörde Familjens version. Kanske den växer på mig? Vad tycker du själv?

   Radera
 4. Det är någå med synth-slingorna i bakgrunden Familjens vesion som ligger där i bakgrunden som gör det för mig. Laleh (och då älskar jag hennes egna låtar) har nu kört orginalet genom ett Oskar Linnros-/Daniel Adams-Ray-filter och jo hon gör det bra, men den här far ännu vidare.

  SvaraRadera
 5. Hah! Och jag älskar ju Oskar Linnros/Daniel Adams-Ray! :)

  SvaraRadera